Monday, February 4, 2013

Cursuri PADI Open Water Diver in Constanta si Bucuresti!

Cursuri PADI Open Water Diver in Constanta si Bucuresti!


Bine ati venit la Aquarius dive center!
Din acest moment cursul PADI Open Water Diver poate fi urmat si in Bucuresti !


Ce e PADI ?
PADI este una dintre cele mai cunoscute organizatii in domeniul scufundarilor recreationale pe plan mondial. Cursurile PADI sunt tinute la cele mai inalte standarde de pregatire si siguranta.


Ce reprezinta PADI OpenWater Diver?
Certificatele PADI Open Water Diver sunt prima etapa de calificare in scufundari recreationale, unde veti invata cum sa faceti scufundari in siguranta la o adancime maxima de 18 metri impreuna cu un partener de scufundare (buddy). Dupa terminarea acestui curs puteti oricand incepe cu urmatoarele cursuri: PADI Advanced Open Water, Nitrox, Wreck Diver, Rescue Diver, Divemaster, etc.

PADI Scufundari scuba diving Open water diver scafandru curs course Aquarius dive center Constanta Marea Neagra Romania Bucuresti


De ce este recomandat sa urmam cursul PADI Open Water “acasa”?
Cursul PADI OWD cuprinde lectii de teorie, exercitii practice la bazin si scufundari in ape deschise. Urmand acest curs inainte de a pleca in vacanta veti castiga mai mult timp pentru scufundari fara a fi stresat de sesiunile teoretice.


Un centru de scufundari din Grecia sau Egipt, spre exemplu, va recunoaste certificarea PADI OWD?

PADI Scufundari scuba diving Open water diver scafandru curs course Aquarius dive center Constanta Marea Neagra Romania Bucuresti
Da, ca membru PADI cu un certificat OWD puteti participa la activitati de scufundare peste tot in lume. Depinde de activitatile de scufundare oferite de catre centru, acesta va poate cere sa faceti o scufundare-test pentru a verifica abilitatile dumneavoastra.


Ce contine un curs PADI OWD?
Cursul PADI OWD contine 5 module teoretice, 5 module de exercitii practice la bazin si 4 scufundari in ape deschise. Dupa fiecare din modulele teoretice va trebui sa dati un test grila iar la final un examen compus din 50 de intrebari pentru verificarea cunostintelor.Pentru a fi certificat ca PADI OWD trebuie sa participati si sa treceti cu succes prin toate cerintele cursului inclusiv cele 4 scufundari in ape deschise.


Care sunt cerintele pentru a putea urma cursul PADI OWD?
Varsta minima 15 ani (10 ani pentru PADI Junior Open Water). Trebuie sa fiti intr-o conditie fizica buna si sa va simtiti confortabil in apa. Fiecare participant trebuie sa semneze o declaratie medicala inainte de inceperea cursului, iar daca este necesar va trebui sa mearga la un control medical pentru obtinerea unei adeverinte din care sa certifice ca este apt pentru scufundari.


Trebuie sa stiu sa inot pentru a participa la cursul PADI OWD?
Da, in timpul exercitiilor practice la bazin trebuie sa demonstrati acest lucru inotand 200 metri si plutind 10 minute. Pentru siguranta dumneavoastra trebuie sa va simtiti confortabil la suprafata apei inainte de scufundare.


Care sunt costurile pentru cursul PADI OWD?
Pretul cursului este de 299 EUR TVA inclus.  Plata se face in avans, in momentul inscrierii in curs.


Ce este acoperit de pretul cursului?
Materialele si echipamentele necesare pentru exercitiile practice la bazin, scufundarile in ape deschise, taxa de intrarea la bazin, Brevetul PADI OWD, Logbook, Open Water Diver Manual


PADI Scufundari scuba diving Open water diver scafandru curs course Aquarius dive center Constanta Marea Neagra Romania Bucuresti 

Ce voi primi dupa terminarea cu success a cursului?
Dupa terminarea cursului PADI OWD, instructorul va notifica PADI despre faptul ca ati terminat cu succes cursul. Impreuna cu instructorul veti completa un formular cu datele dumneavoastra si o fotografie tip pasaport, acest formular va fi trimis catre PADI iar in decurs de maxim 3 luni veti primi brevetul, pana atunci instructorul va va elibera un certificat temporar. Deasemenea veti primi un logbook in care veti completa primele dumneavoastra 4 scufundari.


In ce limba va fi predat cursul?
Manualul si imaginile video sunt in limba engleza, testele si examenul in limba romana. Pentru atunci cand va scufundati in vacante limba engleza ar putea fi un avantaj. Instructori vor preda in limba romana, engleza sau germana la cerere.


Unde se tin aceste cursuri?
Partea teoretica si bazinul se vor tine in Bucuresti sau in Constanta. Scufundarile in mare si examenul final va fi tinut la sediul nostru din Constanta zona Cazino.PADI Scufundari scuba diving Open water diver scafandru curs course Aquarius dive center Constanta Marea Neagra Romania Bucuresti

Trebuie sa aduc echipamentul meu?
Toate materialele si echipamentele necesare cursului sunt asigurate de catre Aquarius, dar daca aveti deja echipamentul dumneavoastra sau parti ale echipamentului le puteti aduce la bazin si la scufundarile in ape deschise.Bineinteles ca veti avea nevoie de costum de baie si prosop.


Cati cursanti pot participa la acest curs, exista un numar minim?
Modulele de teorie: nu exista numar minim – 16 cursanti maxim / sesiune Sesiunile de bazin: 6 cursanti in acelasi timp in bazin. Scufundari in ape deschise: nu exista numar minim – 4 cursanti maxim in acelasi timp in apa.


PADI Scufundari scuba diving Open water diver scafandru curs course Aquarius dive center Constanta Marea Neagra Romania BucurestiCare este programul cursului ?


Part 1 Bucuresti:
Introducere , module teorie 1-5
Sesiunile de bazin


Part 2 Constanta:
Scufundari in ape deschise 1 + 2, examenul final
Scufundari in ape deschise 3 + 4


Cand putem incepe?
In orice moment in care va simtiti pregatit. Pentru inscrieri contactati-ne via E-mail aquarius.diving@gmail.com sau la tel :  0788737634


No comments:

Post a Comment